Suzanne M

ShowBoat party van Mrs Manita.
9 oktober 2009

Dit is maar een kort verslagje. Niet van de avond als geheel, maar alleen van mijn eigen impressie.

R. had me gevraagd om met hem mee te komen naar de boat, ik was er al heel lang niet geweest. Aangezien R. er in het algemeen op staat dat dames hoge hakken dragen en jarretels bij hun latex outfit, moest ik nog wat gaan shoppen vooraf. Mijn rubber dress van Karin Wit was immers door ouderdom - en nalatigheid in het onderhoud - gesneuveld. Bij Absolute Danny vond ik een leuk jurkje, van rubber, met veel veters. Op de boat heb ik goed rondgekeken en ik heb nu heel veel kleding-ideeen, ik weet dus precies hoe mijn volgende outfit er uit gaat zien. Wel nog even sparen :-)

Toen we tegen tienen arriveerden was het al lekker druk. R. moest zich nog in zijn fetish outfit hijsen, zelf kleed ik me altijd thuis vast aan, dat is een stuk rustiger. Alleen ter plekke nog wat oppoetsen voor het glans-effect. R. verloor ik al snel uit het oog, die moest diverse dames uitbundig begroeten. Zelf botste ik tegen M. op, die ik niet verwacht had vanavond op de boat, maar het plezier om hem te ontmoeten was des te groter. M. is mijn mentor op SM gebied, in het boek op mijn site speelt hij ook die rol, onder een andere naam. De tijd vliegt als je zo met iemand zit te kletsen over sexy outfits, single tails en andere geneugten. Net toen een stel binnenkwam waar hij half en half mee had afgesproken, stond B. tegenover me. Althans, eerst herkende ik hem niet omdat ik hem uit een heel andere omgeving ken. Het is soms lastig mensen te herkennen die je van je werk of van de tennis club kent, als je ze op een fetisch party tegenkomt. B. had een interessante anekdote: "Ik wist dat ik je hier zou kunnen ontmoeten, dat had P. me verteld. P. weet blijkbaar dat jij Suzanne M bent? Ik had je een email gestuurd, jaren geleden, met een voor mij belangrijke vraag. Je hebt daar indertijd goed antwoord op gegeven, ik heb veel aan je advies gehad. Maar toen wist ik nog niet dat jij Suzanne M was. En daarom is het leuk je nu hier te ontmoeten."

Ik ken B. al jaren, maar hoe kan ik weten dat hij interesse heeft in SM en fetish? Ik had hem in zijn mailtje ook niet herkend. Ik hugde hem uitbundig, wat ik altijd heel lekker vind, maar speciaal als iemand een mooi strak latex shirt aan heeft. Dan kan ik uren blijven huggen :-)

B. excuseerde zich na een tijdje, hij moest zich weer melden bij zijn dame, en je kunt een mooie latex dame toch niet laten wachten? Zelf stelde ik M. voor om ons maar 's naar beneden te begeven, dat is toch voor mij de plek waar de interessante dingen gebeuren.

Beneden is de sfeer wisselend. Soms gebeurt er een hele tijd niets, dan ineens bruist het weer van activiteit. Natuurlijk helpt het om daar zelf aan bij te dragen. M. stelde me voor aan een in leer gehulde meneer, en voegde daar terloops aan toe "die wil je daar zo wel ff ophangen". De betreffende meneer zei "dat kan natuurlijk altijd geregeld worden". Ik had deze meneer al 's bezig gezien in het Fetish Café, waar hij een stel ringen aan een touw aan het plafond had gehangen waar hij dames in volledige suspension kon laten ronddraaien, terwijl hij ondertussen enge dingen met ze deed. Ik vatte het op als een soort beleefdheid, "dat kan altijd geregeld worden". Een half uur later vroeg M. me of ik niet van suspension hield, en hij maakte me duidelijk dat die meneer heel serieus was geweest. Soms ben ik wel een beetje blond. Ik vroeg M. om de meneer in het leer te vragen of het suspension aanbod nog steeds gold. Dus hing ik even later met mijn buik omlaag en mijn benen en hoofd omhoog aan een touw te draaien. Omstanders riepen dat ik mijn benen in moest trekken om sneller te draaien, maar hoe kun je benen nou intrekken als ze met een kilometer touw zijn vastgebonden? Mijn specifieke voorkeur op SM gebied is het doen van nieuwe dingen, en suspension aan mooie glimmende stalen ringen, compleet met kogellagers, had ik nog nooit gedaan. Wel had ik spijt dat ik eerder op de dag nogal heet Thais had gegeten. Als je zo hangt is je maag ineens niet zo blij met dat hete spul. Les voor de volgende keer dus: eet weinig en vooral niet te heet.

Na het spel zat ik wat op een bankje te chillen, naast me zat W, een jonge vrouw waar ik een beetje aan kon zien dat ze relatief nieuw was in de fetish en SM scene. Terwijl ik met haar zat te babbelen over het spel dat om ons heen gaande was, kwam M. weer naast ons zitten. We zaten wat grapjes te maken over het spel: "wat zielig voor die mevrouw daar! Die nare meneer doet haar pijn, dat is niet aardig!" en dan giechelden we. Ik vroeg W. of ze ervaring had met single tails. Ze wilde niet spelen vanavond, maar eigenlijk ook wel. Het bekende dilemma als je voor het eerst op een fetish party bent en je wilt wel graag maar je vindt het reuze eng om je bloot te geven met zoveel mensen er bij. Maar na wat heen en weer gepraat kon ze de verleiding toch niet weerstaan. M. ging zijn zweep halen, dit keer een mooie rode snake tail van Rod Williams. De speelruimte is wat kleine voor een single tail, zelfs voor een snake tail, maar het ging net. Ik denk dat niemand van de toeschouwers of toevallige passanten een tikje meegekregen heeft. M. en W. maakten er een mooie show van. Ik had half en half verwacht dat het W. al snel te hard zou gaan, maar dat viel reuze mee. Ze slaakte kreetjes zo nu en dan, en bewoog soms heftig als een tikje wat stevig aankwam, maar ze leek het allemaal heel goed te verdragen. Ik heb daar wel bewondering voor, als iemand zo onervaren toch in een eerste publiek spel het zo lekker doet. Nu moet ik zeggen dat dat met M. natuurlijk wel makkelijker is :-)

R. en één van zijn vriendinnen kwamen bij ons zitten. Zij zijn typisch meer van de fetish, hoge hakken en perfecte outfits, meer dan van heftig spel met een single tail. Het werd heel gezellig op het bankje waar we zaten te kijken. Op de achtergrond knetterde de violet wand van een ander spel, dat gaf het geheel wat meer cachet.

Na geruime tijd gaf R. aan dat hij naar huis wilde, dat was wel jammer want hij was mijn "ride" dus ik moest mee, maar ik was graag nog even blijven kijken. Ik had me tegen de meneer in het leer laten ontvallen dat een violet wand geen pijn doet, waarop hij fronste en vroeg of hij dat dan even bij me mocht proberen. Helaas, geen tijd meer, maar wellicht brengt hij volgende keer zijn violet wand weer mee.

Volgende maand ben ik er weer. Het leuke van de Showboat, dat wil zeggen, de party van Mrs Manita, is dat het een aardige mix is van fetish extravaganza en SM spel.